Een feestelijke maaltijd voor jouw trouwe viervoeter

Door | mei 19, 2019

Het is jouw maatje, jouw beste vriend en de trouwste viervoeter die jij kan wensen. We hebben het natuurlijk over jouw hond. En omdat jouw hond jouw beste vriend is, verdiend hij het aller beste natuurlijk. Dat klinkt logisch toch. Ja, dat vonden wij nou ook.

Een keuze maken

Maar zoals we natuurlijk gewend zijn, is een keuze maken niet altijd makkelijk. Want ook in de wereld van hondenvoer heb je zoveel keus, dat je soms niet meer ziet welke nou het beste is. Want de een is goed voor zijn vacht, de ander voor zijn hart en noem maar op. En als je denkt dat je alle soorten gezien hebt, komt er wel een nieuwe variant op de markt. Dus eigenlijk blijf je voor een dilemma staan.

Het is natuurlijk ook erg belangrijk om te kijken wat goed past bij jouw trouwe viervoeter. Want heb jij een Duitse Herder, dan koop je ander voer dan voor een Jack Russel. Dus vanuit daar kan je natuurlijk al een beetje filteren. Dat maakt het aantal een stuk kleiner natuurlijk. Maar alsnog is het soms erg lastig om de juiste keuze te maken. Het kan helpen om naar een dierenspeciaalzaak te gaan. De mensen die hier werken, hebben erg veel verstand van dieren en kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuze. Want uiteindelijk verdiend jouw viervoeter het aller beste.

Eukanuba

Wat naar mijn idee al wel een super goed merk is, dat is Eukanuba. De naam alleen al staat voor alles wat het toppunt is, of het allerbeste. Nou iets beters kan je bijna niet geven aan jouw trouwe kameraad. Zelf ben ik erg tevreden over dit merk en zijn er ook verschillende soorten voer. Want zo heb je voer voor honden die; huid- en vacht problemen hebben, maag- en darmproblemen, nierproblemen, overgewicht en gewrichtsproblemen. Zo geef je jouw viervoeter het aller beste, want dat verdient hij natuurlijk.

Snoepjes en speeltjes

Maar naast dat je jouw viervoeter het juiste voer geeft is het ook leuk om hem te verwennen met  een snoepje op zijn tijd. Dan kan je kiezen voor Dentastix. Deze snoepjes zijn gelijk goed voor hun gebit. Wil je het gebit nog iets versterken en gezonder houden? Dan heb je daar ook verschillende speeltjes voor. Hiermee worden de kaken ook nog getraind, en daar buiten de hond zelf natuurlijk ook. Dus ga in het weekend er even op uit met jouw viervoeter en geniet samen van de buitenlucht.