Drie voordelen van online hondenvoer kopen

Door | april 18, 2019

Wanneer je een hond hebt, moet je er veel voor in huis halen. Naast je eigen boodschappen, mag het hondenvoer niet ontbreken. Bij veel mensen, waaronder ikzelf, zit het niet altijd in het systeem. Dit zorgde een lange tijd voor veel extra ritjes naar de supermarkt… Totdat ik erachter kwam dat je hondenvoer ook gewoon online kunt bestellen! Super makkelijk bij een hondenwebshop. In dit artikel heb je drie voordelen van online hondenvoer kopen op een rij.

1. Hondenvoer wordt thuisbezorgd
Naast dat het je extra ritjes naar de supermarkt scheelt, biedt het online bestellen van hondenvoer ook een grote mate van comfort. Hondenvoer is vaak te koop in grote en zware pakken, waardoor het maar lastig is om mee te nemen. Zeker als je geen auto hebt en alles op de fiets moet zien mee te nemen. Door hondenvoer online te kopen, wordt het gelijk aan je deur geleverd. Dit scheelt weer een fietstocht met zware boodschappentassen!

2. Altijd te bestellen
Van uitstel komt afstel! Doordat ik niet meteen boodschappen doe wanneer ik zie dat mijn viervoeter toe is aan nieuw voer, wordt het vaak vergeten bij mijn wekelijkse boodschappen. Daarnaast geef ik zelf vaak vlak voor mijn werk of voor ik ga sporten eten, waardoor ik erna niet snel naar de supermarkt kan. Een voordeel van online hondenvoer kopen is dat je het altijd en overal kunt bestellen! Hierdoor heb je geen uitstelgedrag meer en bij dierenwinkel Jippie wordt het voor 18:00 zelfs al de volgende dag geleverd!

3. Goedkoper
Daarnaast heeft online hondenvoer kopen ook financiële voordelen. Via het internet kan je makkelijk prijzen vergelijken van de verschillende aanbieders. De aanbieders verkopen vaak in grote aantallen voer, waardoor het goedkoper is dan bij de winkel om de hoek.